De Dragoș Tănase,

Restograf 2.0 are două interfețe, una de mobile app pentru clienți și alta de soft de rezervări online pentru restaurante.

Utilizatorii mobile app-ului, ce poate fi descărcat gratuit din Apple și Google Store, pot rezerva, în timp real, simplu și rapid, o masă la peste 200 de restaurante.

Confirmarea rezervării este instantă utilizatorii primind toate detaliile prin SMS și email.

În același timp, managerii restaurantelor care folosesc soft-ul de rezervări online văd, în timp real, gradul de ocupare al meselor și numărul de rezervări indiferent de natura lor (online, aplicații mobile, widget, e-mail, rețele sociale, telefonice, walk-in, etc. ).

În plus, ei au acces la alte informații esențiale pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite și fidelizarea clienților. Listarea restaurantelor în Restograf este facilă și complet gratuită.

“Ne gândeam, de ceva vreme, să investim într-o aplicație care să alinieze piața rezervărilor la restaurante din România la ultimele tendințe din industria mondială de profil. Iar când a apărut oportunitatea de a prelua Restograf, în 2018, ne-am dat seama că acesta este brandul de care aveam nevoie pentru a lansa aplicația și soft-ul de rezervări online”

Radu Dumitrescu, CEO Restograf

„Pentru Restograf 2.0 am colaborat cu o echipă de programatori români. Am dezvoltat mobile app-ul momentului, creat din dorința de a revoluționa întregul proces de rezervări. În sistemul clasic, cu pixul și hârtia, 30% din mese rămân neocupate tocmai pentru că nu există un sistem automatizat, care să centralizeze toate rezervările făcute de personalul restaurantului și gradul de ocupare, în timp real”, a mai spus Radu Dumitrescu.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Utilizatorii care folosesc noul Restograf pentru a rezerva o masă la restaurantul preferat pot scrie, ulterior, și review-uri, contribuind astfel la latura informativă a aplicației.

În afară de review-uri, restaurantele incluse în aplicație au și o scurtă prezentare, care cuprinde specificul culinar, adresa, pagina web, dar și detalii despre locurile de parcare și plata cu cardul.

Cui se adresează aplicația Restograf 2.0

Referitor la profilul utilizatorului aplicației, Restograf 2.0 se adresează unei categorii destul de largi, formată din bărbați și femei cu vârste între 18 și 55 de ani, care ies în oraș de cel puțin trei ori pe săptămână, și sunt foarte activi în domeniul digital.

“Vrem să dezvoltăm împreună cea mai mare comunitate a iubitorilor de localuri și să facilităm dialogul cu personalul restaurantelor, pentru ca fiecare ieșire la restaurant să fie una inedită”

Radu Dumitrescu, CEO Restograf

În prezent, Restograf 2.0 cuprinde 200 de restaurante din București și a fost utilizat pentru mai mult de 10.000 de rezervări în prima lună de funcționare.

Până la finalul anului, aplicația va fi disponibilă la nivel național, în Constanța, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj Napoca.

Odată ce brandul se va consolida pe piața din România, există și planuri de extindere a business-ului în regiune.

Citeşte şi:

Un licăr de speranță într-un spital din Constanța măcinat de corupție, mizerie și infecții. O secție pentru nou-născuți a fost construită de la zero de două ONG-uri și mii de donatori

Pe un trotuar din Marea Britanie au fost instalate piste speciale pentru dependenții de telefon mobil, care merg pe stradă cu ochii în ecran

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu