MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2014 16:42

Aplicaţii gratuite ca să-ţi găseşti telefonul furat

Distribuie

1. Find My iPhone

(iPhone, iPad, iPod, Mac). Aplicaţia gratuită e foarte populară şi te ajută să-ţi găseşti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ţi-a fost furat sau pe care l-ai pierdut. Programul Find My iPhone îţi permite să ştergi şi datele din memoria telefonului, dar cu ajutorul unei parole.

2. Seek Droid Lite (platformă Android)

Aceasta este aplicaţia gratuită (cea ”pro” costă 0,99 $) care te ajută să-ţi protejezi telefonul sau tableta Android de pierderi şi de hoţi. Permite localizarea pe hartă a dispozitivului mobil, ştergerea informaţiilor stocate în memorie, dar poate şi să trimită mesaje pe telefon sau să pornească o alarmă a terminalului, care poate fi oprită doar cu ajutorul unei parole.

3. Lookout (Android & iOS)

Poţi utiliza această aplicaţie atât pe dispozitivele cu sistem iOS, cât şi Android. Permite localizarea mobilului, şterge datele de contact din telefonul pierdut, le mută pe computerul personal şi activează o alarmă pe dispozitiv.

4. BlackBerry Protect

Aplicaţie compatibilă cu dispozitivele mobile Blackberry şi cu utilizatorii de BlackBerry App World. Cu ajutorul acesteia se poate localiza telefonul şi se pot şterge date personale din dispozitivul pierdut sau furat.

5. Wheres My Droid (platformă Android)

Aplicaţia gratuită, concepută special pentru sistemul de operare Android, te ajută să-ţi recuperezi telefonul sau tableta în două moduri diferite. În primul caz, dacă ştii sigur că aparatul este prin preajmă, poţi declanşa o alarmă, astfel încât să-l auzi şi să-l recuperezi. A doua metodă e de a-l localiza pe o hartă (dacă telefonul e conectat la internet sau are GPS-ul activat). Pe lângă cele două metode de găsire a telefonului, aplicaţia mai permite şi afişarea unui mesaj pe ecranul aparatului cu datele de contact, pentru ca o persoană care l-a găsit să poată lua legătura cu tine.
 

Comentarii