De Mihai Niculescu,

Apple lucrează la lansarea unui nou model iPhone SE. Acesta ar putea ajunge în magazine în primele luni ale anului viitor, potrivit analistului în probleme de securitate Ming-Chi Kuo, recunoscut pentru predicțiile sale cu privire la produsele Apple, relatează Business Insider.

Informațiile de până acum arată că dispozitivul va semăna cu IPhone 8, dar va avea caracteristici mai avansate. Totuși, oficial, Apple nu a anunțat un asemenea dispozitiv, dar ziarul japonez Nikkei a publicat deja un articol pe marginea acestui viitor model.

Presupunerile pe marginea prețului avansat de specialiștii în tehnologie au pornit de la prețul modelului ieftin lansat în 2016, de 400 de dolari, dar aceștia nu cred că noul IPhone SE va ajunge la valoarea modelului lansat recent pe piață, IPhone 11, care pornește de la 700 de dolari.

La capitolul specificații, Ming-Chi Kuo crede că telefonul asemănător lui Iphone 8 va avea procesorul „împrumutat” de la Iphone 11, adică A13, și o memorie de 3 GB RAM. Ecranul va fi de 4,7 inch iar în locul recunoașterii faciale prezente pe dispozitivele high-end ale Apple, telefonul de buget va avea doar un senzor de amprentă.

Sursa foto: arstehnica.com

Citeşte şi:

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu