Mergi direct la conținut »
Apple și-a înfuriat clienții după ce a anunțat că noile iPhone-uri nu vor mai fi livrate cu un dongle gratuit pentru jack-ul de căşti
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Apple și-a înfuriat clienții după ce a anunțat că noile iPhone-uri nu vor mai fi livrate cu un dongle gratuit pentru jack-ul de căşti

Apple și-a înfuriat clienții după ce a anunțat că noile iPhone-uri nu vor mai fi livrate cu un dongle gratuit pentru jack-ul de căşti

Un dongle este o bucată mică de hardware care se conectează la un alt dispozitiv pentru a-i furniza funcționalități suplimentare. Cu alte cuvinte, este un dispozitiv esențial care face posibilă căștile tradiționale la dispozitivele iPhone. 

Dar, modelele iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr, lansate miercuri de Apple, vor ajunge în mâinile clienților fără acest dispozitiv prețios după ce s-a hotărât retragerea vechiului dongle de pe piață, potrivit metro.co.uk.

Modelul vechi costa 9 dolari, iar cel nou costă 12 dolari, deși diferențele dintre cele două adaptoare nu par a fi mari. Cei de la Apple spun însă că noul dongle are o latență mai bună și poate reduce consumul de baterie al căştilor.

Reacțiile clienților nu a apărut însă să apară, oamenii fiind cu adevărat deranjați de strategia adoptată de Apple. Mai ales că, cel mai ieftin model lansat de companie, iPhone XR, porneşte de la un preţ de 759 dolari.

iPhone XS vine în variante de 64, 256 şi 512 GB cu preţuri de la 999 dolari, iar iPhone XS Max vine în variante de 64, 256 şi 512 GB cu preţuri de la 1.099 dolari.  În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.

Sursă foto Twitter.


Scandalul greșelilor din manuale a ajuns în Parlament. Șefa Editurii Didactice și Pedagogice nu vede greșeli, ci „o oarecare virgulă pierdută pe undeva”


 

 

Close
Închide
  Close