MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2018 15:13 , de Cătălin Schipor

VIDEO / Aproape 1.000 de constănțeni vin cu două trenuri la mitingul PSD din București – GALERIE FOTO

Distribuie

Aproape 1.000 de constănțeni vin cu două trenuri la mitingul PSD din București. Primul tren a plecat din Gara Constanța la ora 14.40, iar cel de-al doilea va porni spre București în jurul orei 15.10, ambele fiind garnituri speciale, în care sunt doar protestatari social-democrați ce vor participa la protestul de sâmbătă seara, din Piața Victoriei.

Cele două garnituri de tren au câte şapte vagoane, a câte 120 de locuri, ceea ce înseamnă 840 de locuri pe scaune.

'Mergem la București cu gânduri bune, pentru ce se întâmplă azi în România, pentru abuzurile care se aduc împotiva celor mulți și, în special, împotriva celor mai săraci. Adică săraci din punct de vedere … Nu ne-a forțat nimeni, mergem că așa trebuie … și de plăcere', a spus unul dintre protestatari, înainte de a se urca în trenul cu care va ajunge în Capitală pentru mitingul PSD.

'Mergem la București cu gânduri foarte bune, mergem să ne arătăm susținerea Guvernului. (…) Vedem și meciul Simonei Halep, cât apucăm. Succes … lui Halep!', a spus o protestatară.

Nu toți oamenii adunați în Gara Constanța au vrut să spună de ce merg la București: 'Faceți alte șmecherii … Și așa sunt luat eu … Eu merg în altă parte, nu merg acolo …'.

Primul tren a plecat din Gara CFR Constanţa la ora 14.40 şi va avea cursă directă până la Bucureşti, iar celălalt va pleca jumătate de oră mai târziu, dar va opri în staţiile mari, printre care Feteşti și Lehliu.

 

Pentru a face loc acestor garnituri, au fost făcute modificări în orarul a două trenuri: trenurile 1583 Bucureşti – Constanţa din data de 9 iunie şi 1584 din data de 10 iunie pe relaţia Constanţa – Bucureşti.

Oficialii CFR Călători au confirmat că au fost încheiate şi plătite contracte comerciale pentru trenuri către Bucureşti.

„Sunt încheiate trei contracte comerciale pentru trenuri către Bucureşti. Au fost plătite şi vor fi puse în circulaţie conform graficelor convenite, a declarat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Comentarii