Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Asasina de la metrou a bătut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV. Asasina de la metrou a bătut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava

EXCLUSIV. Asasina de la metrou a bătut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava

Asasina de la metrou a bătut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava. Magdalena Şerban, femeia care a aruncat în faţa metroului o tânără şi a fost la un pas să ucidă o alta, pare să-şi fi făcut un obicei din a agresa cadrele medicale care îi acordă ajutor de specialitate.

De Remus Vlad,

După ce, în luna decembrie a anului trecut, individa care a împins-o în fața metroului, în stația Dristor 1, pe Alina Ionela Ciucu, a atacat trei gardience la acelaşi spital-penitenciar, Magadalena Şerban a recidivat. De această dată, în mâinile asasinei de la metrou a intrat medicul de gardă al instituţiei.

Asasina de la metrou l-a bătut pe medicul de gardă

Dar cum s-au derulat scenele de acum o săptămână, scene rupte parcă din filmele de acţiune?! Sursele Libertatea spun că Magdalena Şerban a fost adusă la Spitalul-penitenciar Jilava, pe 7 iunie, în jurul orei 20.30, pentru a fi internată. Pe timpul consultului făcut de medicul de gardă, femeia s-a enervat din senin şi a început să-l înjure pe acesta. Apoi s-a năpustit cu pumnii şi l-a lovit în zona feţei.

Au fost sesizaţi judecătorul de supraveghere şi Parchetul Cornetu

Din fericire, cadrul medical s-a apărat, iar leziunile suferite au fost superficiale, astfel că nu a fost nevoie să-şi scoată un certificat medico-legal. Ca urmare a acestei agresiuni, Magdalenei Şerban, asasina de la metrou, i s-a întocmit un raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere. Mai mult, şefii spitalului-penitenciar au sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, Magdalena Șerban încerca, în stația Costin Georgian, să împingă sub roțile metroului o tânără handbalistă. Din fericire, abilitățile sportive au salvat-o în ultima clipă pe Alexandra Anne Mary Costache.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Nu același final fericit a avut și teribilul atac care a vizat-o pe Alina Ciucu, consumat în stația Dristor. Fata împinsă de asasină a ajuns sub roțile metroului și a murit pe loc strivită de garnitura de tren. Tot în acea zi, Magdalena Șerban a fost arestată.

Procurorii bucureșteni și-a încheiat ancheta în cazul Magdalenei Șerban și au formulat împotriva acesteia două capete de acuzare: tentativă de omor și omor calificat. Prin urmare, criminala de la metrou, aflază în spatele gratiilor, a fost trimisă în judecată și va apărea astfel în  fața unei instanțe într-un proces.

Close
Închide
  Close