Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie! A rupt și a spart tot din celulă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie! A rupt și a spart tot din celulă

EXCLUSIV. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie! A rupt și a spart tot din celulă

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului o tânără, are un comportament agresiv și în spatele gratiilor. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie. Aceasta ar fi rupt și spart tot ce a găsit în celula de la Spitalul-penitenciar Jilava.

De Remus Vlad,

Individa care a împins-o în fața metroului, în stația Dristor 1, pe Alina Ionela Ciucu, pare să nu-și mai revină. După ce atacurile sale din subteran, dintre care unul s-a terminat în mod tragic, Magdalena Șerban a recidivat.

Criminala de la metrou a atacat trei gardience

De această dată, în vizorul femeii care pare să aibă reale probleme de sănătate și de stăpânire a controlului a intrat și personalul de la Spitalul-penitenciar Jilava care se ocupă de paza sa. Criminala de la metrou a atacat trei gardience. Fără să fi avut vreun conflict înainte cu acestea, Magdalena Șerban și-a revărsat toată furia asupra acestora. Asta după ce a rupt și a spart tot ce se putea din celulă.

Din fericire, toată scena ce se putea termina într-una sângeroasă s-a terminat în scurt timp, în ajutorul gardiencelor atacate sărind și alți angajați ai pușcăriei de la marginea Capitalei, acolo unde se află pentru expertiza psihiatrică. Ca urmare a celor întâmplate, ea va fi cercetată și pentru ultraj.

Pare să urască femeile din tot sufletul

Acest episod vine să confirme faptul că cea supranumită ”criminala de la metrou” nu se poate opri din a face rău persoanelor din jurul său. Cu atât mai mult femeilor, pe care pare să fi prins o ură soră cu moartea. Lucru dovedit acum câteva zile când, din senin, dar cu o forță ce o transformă într-o brută, a împins două tinere pe șinele metroului de la Costin Georgian. Și Dristor 1.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

O tânără a scăpat în ultimul moment, alta a pierit sub roțile metroului

Dacă în primul caz, Anne Mary Costache, o fostă sportivă de performanță, a avut puterea să se răsucească și să evite o moarte ce o pândea la marginea peronului, în al doilea ca, Alina Ionela Ciucu nu a mai avut nici o șansă.

Imaginile cu fata sfârtecată de garnitură cu 50 de kilometri la oră au făcut o întreagă Românie să plângă și să se revolte. ”Astfel de personaje nu ar trebui să umble libere pe străzi”, au ”strigat” în cor, pe rețelele de socializare, zeci de mii de oameni.


VIDEO | Filmul accidentului din Tâncăbeşti. Cum a fost omorâtă o femeie de 35 de ani de șeful SRI Prahova

Close
Închide
  Close