De Mihai Niculescu,

Mihaela Moga Pal, asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, a povestit pe Facebook că vecinii i-au aruncat cu clor pe ușă și au dat-o afară din magazinul de la colțul blocului, doar pentru că lucrează aproape de oamenii infectați cu COVID-19.

Joi, Mihaela a avut parte de o surpriză, pentru că militarii au așteptat-o la ieșirea din tură cu un buchet de flori și au aplaudat-o pentru munca pe care o depune în timpul pandemiei de coronavirus. Momentul a fost filmat și a fost distribuit pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

„Eu, unul, personal, nu credeam că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine”, i-a spus un militar din cadrul Batalionului 284 Tancuri, care i-a organizat primirea triumfală.

Militarii i-au cerut scuze în numele oamenilor care au jignit-o.

„Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată Unirea Principatelor au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe”, se arată în postarea MApN cu titlul „În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela”.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări
PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
 

Mihaela Moga Pal a povestit supărată ce a fost nevoită să suporte din partea vecinilor pe care îi cunoaște de 20 de ani.

„Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase”, a scris asistenta.

„Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este? În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!”, au mai transmis militarii.

Citeşte şi:

Apel dureros al unui profesor pro-european din Roma: ”Dacă europenii nu vor arăta solidaritate, cred că Italia, încet dar sigur, va ieși din UE”

Virusologul care a dezvoltat remediul Ebola: “Cheltuim miliarde de euro ca să avem vaccinul anti-COVID în regim de urgență”

Lege adoptată de Senat: Cei condamnaţi la pedepse de maximum 7 ani ar putea face „închisoare” la domiciliu

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite