Mergi direct la conținut »
Atac cu praștia la Iași. Doi indivizi au încercat să jefuiască un șofer
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Atac cu praștia la Iași. Doi indivizi au încercat să jefuiască un șofer

Atac cu praștia la Iași. Doi indivizi au încercat să jefuiască un șofer

Doi bărbați din Iași au încercat să jefuiască șoferii cu... o praștie. Indivizii au fost prinși de polițiști după ce au tras cu praștia în geamul unei autoutilitare, pentru a determina șoferul să oprească. Bărbații au fost reținuți dar ulterior eliberați, pentru că șoferul și-a retras plângerea.

De Mihai Niculescu,

Polițiștii au deschis dosar penal unui bărbat de 34 de ani care este acuzat de tentativă de furt. Individul ar fi vrut să fure alături împreună cu un alt tânăr, cel doi trăgând cu praştia în geamul unei autoutilitare, relatează ziaruldeiasi.ro.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 aprilie a.c. cele două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat au fost reţinute de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi. Însă, par­tea vătămată s-a împăcat apoi cu cei doi hoţi.


Citește și: VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!


 

Close
Închide
  Close