Mergi direct la conținut »
Au furat crucea soacrei din cimitir. Monumentul din beton are jumătate de tonă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Au furat crucea soacrei din cimitir. Monumentul din beton are jumătate de tonă

Au furat crucea soacrei din cimitir. Monumentul din beton are jumătate de tonă

Caz înfiorător în localitatea Arbore din județul Suceava, unde o femeie a reclamat că hoții au furat soacrei acesteia din cimitir. Monumentul funerar e realizat din beton și cântărește aproape jumătate de tonă.

Elena Jacotă, o femeie din comuna suceveană Arbore, a alertat Poliția, după ce o vecină i-a spus că una dintre crucile socrilor ei a dispărut din cimitir în urmă cu o săptămână, relatează observator.tv.

Dispariția crucii din beton, care cântărește jumătate de tonă, e înlăluită în mister deoarece nimeni nu știe cum s-a putut întâmpla o asemenea grozăvie. Preotul și dascălul din sat spun că nu știu nimic, la fel ca groparii care nu au habar unde a dispărut monumentul funerar.

Halucinant este că hoții nu s-au atins de crucea socrului care este identică cu cea furată, însă au avut grijă să lase coronița de pe crucea soacrei.

Îngrozită, nora spune că a căutat crucea soacrei prin tot cimitirul și, cum n-a găsit-o, a reclamat furtul la Poliție.

Elena Jacotă crede că e vorba despre o răzbunare a unei alte familii din sat cu care are un conflict din cauza unui alt loc de veci.

sursă foto: observator.tv


Citește și Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la ”Industrial 26” din București. Ce dedicații le făcea fetelor


 

Close
Închide
  Close