Mergi direct la conținut »
Autobuz cu 25 de persoane la bord rămas blocat pe DN11A, în pantă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autobuz cu 25 de persoane la bord rămas blocat pe DN11A, în pantă

Autobuz cu 25 de persoane la bord rămas blocat pe DN11A, în pantă

Autoritățile din Vrancea sunt în alertă după ce un șofer a sunat la 112 și a anunțat că autobuzul pe care îl conduce, și care are la bord 25 de persoane, a rămas blocat pe un drum, în pantă.

Șoferul autobuzului a fost cel care a alertat autoritățile, iar potrivit apelului la 112 este vorba despre un autobuz cu 25 de persoane care a rămas blocat pe DN11 A, între Rădăcinești și Corbița, în județul Vrancea.

Mașina, plină cu oameni, a rămas blocată pe un drum în pantă, la limita dintre județele Vrancea si Bacău, iar din cauza viscolului și a zăpezii nu mai poate înainta, însă nici nu poate face drum întors.

În județul Vrancea sunt închise la această oră două drumuri naționale și două drumuri județene: DN 23 B Măicănești Ciorăști, DN 2 N Bogza Dumvbrăveni,  DJ202F Balesti-Mihalceni si DJ202E Voetin-limita Buzău.

Mai multe județe și Bucureștiul se află sub cod portocaliu de ninsori, vânt și frig.

Ninsoarea care cade neîncetat de mai bine de 12 ore peste Capitală a creat mari probleme în trafic. Un autobuz în care se aflau 22 de copii nu a mai putut fi urnit din loc din cauza zăpezii care l-a prins ca-ntr-o capcană pe platoul din fața Academiei Militare.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

Close
Închide
  Close