MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 07:41

Autobuz al RATB, implicat într-un accident în Piața Victoriei. Trei persoane au fost rănite

Distribuie

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport București (RATB) a fost implicat într-un accident rutier, în dimineața zilei de marți, 21 august, în jurul orei 05.45, când un autoturism care circula spre bulevardul Iancu de Hunedoara a intrat în coliziune cu un autobuz al liniei 783, care venea dinspre bulevardul Lascăr Catargiu (sectorul 1).

Autobuzul circula fără călători, iar șoferul acestuia nu a suferit răni majore, doar trei pasageri din autoturismul (înmatriculat în județul Covasna) fiind răniți, dar conștienți, si au fost transportați la spitalele Elias și Floreasca, potrivit bucurestifm.ro.

Traficul a fost restricționat pe benzile 1 și 2, pe bd. Lascăr Catargiu, sensul dinspre Piața Romană spre Victoriei, dar și pe Iancu de Hunedoara, lângă pasaj, sensul spre Calea Dorobanți.

La fața locului au sosit politiști de la Brigada Rutieră a Capitalei, care au efectuat cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Linia expres de autobuz 783 face legătura între centrul Capitalei (Piața Unirii) și Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.

La sfârșitul lunii, un autobuz RATB a distrus cinci mașini, în sectorul 4, pe bulevardul Alexandru Obregia.

  • FOTO – Brigada de Poliție Rutieră

Citește și: Uzina de la Mioveni a împlinit jumătate de veac! Cum s-a schimbat Dacia în 50 de ani


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii