MENIU CAUTĂ

Modificări de trasee STB, duminică, ca urmare a unui eveniment sportiv în centrul Capitalei

Distribuie

Societatea de Transport Bucureşti (STB) S.A. anunță, prin intermediul unui comunicat, că va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zona Pieții Victoriei, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, ca urmare a desfăşurării evenimentului sportiv "Bucharest Urban Athletics".

Astfel, în ziua de duminică, 11 noiembrie, între orele 5:30 – 14:00, se restricționează traficul rutier pe șoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei.

În urma acestei măsuri, liniile de autobuz 361, 362 şi 783 vor funcționa pe sensul către Piața Presei-Piața Victoriei, de la Piața Arcul de Triumf, pe bulevardul Constantin Prezan, bulevardul Aviatorilor, Piața Victoriei, apoi traseele de bază.

Autobuzele liniilor 361, 362 şi 783, pe sensul către Piața Presei-Piața Victoriei, vor opri în staţia „Arcul de Triumf”, corespunzătoare liniilor 131, 282, 330, 331, 335, amplasată pe Bd. Constantin Prezan, iar cele ale liniilor 361, 362 şi în staţia „Piaţa Victoriei”, amplasată pe bulevardul Aviatorilor, înaintea intrării în Piaţa Victoriei.

STB a mai anunțat, tot astăzi, că tramvaiele liniei 41 nu vor circula în acest weekend, pentru că se vor efectua lucrări complexe la calea de rulare.

Regia Autonomă de Transport București a devenit, anul acesta, Societatea de Transport București STB SA, prin schimbarea formei juridice în societate pe acțiuni. STB SA este operator de date cu caracter personal.


Citește și… A decis să-şi spele rufele în familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a început cu 10 rochii distruse la spălătorie


 

Citește mai multe despre stb pe Libertatea.

Comentarii