MENIU CAUTĂ

Tramvaiele liniei 41 nu vor circula în acest weekend. STB va efectua lucrări la calea de rulare

Distribuie

Societatea de Transport București - STB SA (fostă RATB) anunță, prin intermediul unui comunicat, că în acest weekend, de sâmbătă, 10 noiembrie, ora 00.30, până luni, 12 noiembrie, ora 04.00, circulația tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

Astfel, lucrările vor avea loc pe Bd. Mărăști, la intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată și există probleme ale fundației generate de terenul instabil din acea zonă și de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 și 282.

STB SA va înlocui șina cu canal pe ambele sensuri și va executa lucrări pentru refacerea fundației căii de rulare, iar aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulației.

Cu această ocazie, STB SA va face verificări și în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului și de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficiențe constatate.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, STB SA va înființa linia navetă de autobuze 641, iar autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula deviat. Recent, linia 41 a fost blocată, din cauza unui tramvai defect, dar STB nu a introdus o linie-navetă. Vezi care a fost explicația Societătății de Transport.

STB precizează că în perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc anul acesta, în luna august, a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulație auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulația auto în întreaga intersecție.

Vezi ce modificări de trasee STB vor fi duminică, 11 noiembrie, ca urmare a unui eveniment sportiv în centrul Capitalei.

Regia Autonomă de Transport București a devenit Societatea de Transport București STB SA, prin schimbarea formei juridice în societate pe acțiuni. STB SA este operator de date cu caracter personal.


Citește și… VIDEO / Radu Paraschivescu: „Limba dăncileză va triumfa la Bruxelles!”. A lansat o carte cu vorbe de duh ale politicienilor și cu un capitol dedicat premierului Dăncilă


 

Citește mai multe despre linia 41, RATB și stb pe Libertatea.

Comentarii