Mergi direct la conținut »
Avertismentul primit de Prințul Harry de la tatăl lui Meghan Markle înainte de nunta regală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Avertismentul primit de Prințul Harry de la tatăl lui Meghan Markle înainte de nunta regală

Avertismentul primit de Prințul Harry de la tatăl lui Meghan Markle înainte de nunta regală

Thomas Markle a dezvăluit în primul interviu pe care l-a dat după nunta regală ce i-a spus prințului Harry atunci când a venit să-i ceară mâna lui Meghan Markle. 

Tatăl lui Meghan Markle a acordat primul interviu de după nunta fiicei lui la Good Morning Britain, acolo unde a fost intervievat de Piers Morgan și Susanna Reid, potrivit The Sun.

Întrebat despre prima discuție pe care Thomas Markle a avut-o cu Prințul Harry, bărbatul a povestit că i-a transmis acestuia un avertisment.

„Harry mi-a cerut permisiunea prin telefon și i-am spus: Ești un gentleman, promite-mi că nu vei ridica mână niciodată asupra fetei mele și desigur, ai permisiunea mea (pentru căsătorie)”, a povestit tatăl lui Meghan Markle.

Thomas Markle nu l-a întâlnit pe prințul Harry față în față încă, dar a avut mai multe conversații cu acesta la telefon.

„Am avut câteva discuții interesante la telefon. Este un tip inteligent. Un băiat interesant”, a mai spus tatăl ducesei de Sussex.

Despre faptul că nu a reușit să-și ducă fata la altar, Thomas spune că a fost dezamăgit, dorindu-și acest lucru foarte mult. „Am vrut în mod cert să îmi conduc fata la altar. Meghan a plâns, sunt sigur, dar amândoi au spus să am grijă de mine, că sunt foarte îngrijorați pentru mine”, a mai spus el.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Tatăl lui Meghan se recuperează bine după operația pe inimă pe care a suferit-o chiar înainte de nunta fiicei sale. El s-a aflat în mijlocul unui scandal după ce a fost acuzat, cu câteva zile înainte de marele eveniment, că a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp ce îi sunt luate măsuri pentru costumul pentru nuntă, imagini care au fost publicate în presa britanică.


VIDEO EXCLUSIV/ Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră. ”Copiii nu sunt o piedică”


 

 

 

Close
Închide
  Close