Mergi direct la conținut »
Tatăl lui Meghan Markle va fi operat pe inimă. Nu participă la nunta fiicei sale cu prințul Harry
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tatăl lui Meghan Markle va fi operat pe inimă. Nu participă la nunta fiicei sale cu prințul Harry

Tatăl lui Meghan Markle va fi operat pe inimă. Nu participă la nunta fiicei sale cu prințul Harry

Tatăl lui Meghan Markle va fi operat pe inimă, după ce a suferit un atac de cord. În vârstă de 73 de ani, Thomas Markle nu va participa la nunta fiicei sale cu prințul Harry.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a declarat pentru site-ul TMZ că va fi operat pe inimă, după atacul de cord suferi săptămâna trecută. El nu va participa la nunta fiicei sale care se căsătorește sâmbătă cu Prințul Harry.

 „Ei (medicii) vor interveni și (…) vor instala un stent dacă va fi nevoie”, a declarat Thomas Markle, pentru TMZ.

Tatăl lui Thomas Markle spusese anterior că este hotărât să participe la nunta fiicei sale.

„Mi-ar plăcea să fac parte din istorie”, spunea tatăl lui Meghan Markle.

Thomas Markle este acuzat că a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp ce îi sunt luate măsuri pentru costumul pentru nuntă, imagini care au fost publicate în presa britanică. În vârstă de 73 de ani, bărbatul a recunoscut că a primit bani pentru pozele înscenate.

Thomas Markle trebuia să o conducă pe Meghan la altar, după cum anunţase Palatul Kensington. Potrivit anunţului, ambii părinţi ai miresei urmau să aibă roluri importante în cadrul ceremoniei.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai într-o ceremonie religioasă oficială de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela St George, la castelul Windsor.


Citește și Programul complet al nunții prințului Harry cu Meghan Markle

Fostul principe Nicolae a acordat primul interviu despre cununia religioasă. Cum va fi nunta și ce rochie își dorește mireasa


  ”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Close
Închide
  Close