Mergi direct la conținut »
Avion prăbușit într-o zonă rezidențială din apropiere de Boston. Două persoane și-au pierdut viața
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Avion prăbușit într-o zonă rezidențială din apropiere de Boston. Două persoane și-au pierdut viața

Avion prăbușit într-o zonă rezidențială din apropiere de Boston. Două persoane și-au pierdut viața

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă rezidențială de la nord de Boston. Pilotul și soția sa și-au pierdut viața, anunță ABC News.

Avionul cu un singur motor, model Columbia Aircraft LC41 s-a prăbușit sâmbătă la ora locală 11 într-un cartier rezidențial din Woburn.

Autoritățile locale au anunțat că în aeronavă se afla Dr. Michael Graver de 65 de ani și soția sa, Jodi Cohen de 52 de ani.

Procurorul districtului Middlesex, Marian Ryan, l-a descris pe Graver ca un „pilot foarte experimentat” care a deținut avionul din 2016.

Ea spune că aeronava a decolat de la aeroportul Republicii din Farmingdale, New York, în jurul orei 9:30 dimineața și se îndrepta spre Laurence G. Hanscom Field din Bedford, Massachusetts. Dar cu aproximativ 6 kilometri de destinație s-a prăbușit.

Primarul orașului Woburn, Scott Galvin, spune că, din fericire, avionul nu a lovit case și nu a rănit pe nimeni de la sol.

Comitetul Național pentru Siguranța Transporturilor și alte agenții investighează cazul.


Citește și: Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


Close
Închide
  Close