MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 20:35

BAC 2018, sesiunea de toamnă. Probele la Matematică (real) și Istorie (uman) au loc miercuri

Distribuie

BAC 2018, sesiunea de toamnă. Probele la Matematică (real) şi Istorie (uman) au loc miercuri, 22 august. Luni, 20 august, a avut loc proba la Limba şi literatura română. 

Rezultatele la BAC 2018, sesiunea de toamnă vor fi afișate pe 1 septembrie.

Reguli pentru BAC 2018, sesiunea de toamnă. Probele la Matematică (real) și Istorie (uman)

Elevii au voie să intre în centrele de examen la probele scrise în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Aceștia au la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor, din momentul în care toți cei prezenți în sală primesc subiectele.

În rezolvarea subiectelor, candidaţii au voie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră.

Elevii nu au voie în sala de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

BAC 2018, sesiunea de toamnă. Probele la Matematică (real) și Istorie (uman). Ce subiecte s-au dat în vară

Citește mai multe despre Bacalaureat, istorie și matematica pe Libertatea.

Comentarii