MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2013 09:21 , de Adrian Văduva

BACALAUREAT 2013 | Peste 20.000 de elevi susţin Bac-ul în capitală

Distribuie

Totodată, Constantin Trăistaru a declarat că există camera de supraveghere în toate sălile unităţilor de învăţământ din Capitală în care se vor susţine probele examenului de bacalaureat.
Prima probă a bacalaureatului a început luni cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A), probă care se va termina în 12 iunie. Următoarea probă, cea de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B), se va susţine la limbile croată, maghiară, germană, sârbă, slovacă, turcă şi ucraineană şi este programată între 12 şi 14 iunie, scrie Agerpres.
Elevilor li se vor evalua competenţelor digitale (proba D) în perioada 17 – 21 iunie, în timp ce examenul oral la o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programat între 25 şi 28 iunie.
Probele scrise vor debuta la începutul lui iulie astfel: 1 iulie – limba şi literatura română, 2 iulie – limba şi literatura maternă, 3 iulie – proba obligatorie a profilului şi 5 iulie – proba la alegere a profilului şi specializării.
 

Citește mai multe despre Bacalaureat pe Libertatea.

Comentarii