Mergi direct la conținut »
Băiat de 12 ani din Dâmbovița, vândut ca sclav de tatăl său. Poliția l-a luat de la muncă, de pe câmp
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Băiat de 12 ani din Dâmbovița, vândut ca sclav de tatăl său. Poliția l-a luat de la muncă, de pe câmp

Băiat de 12 ani din Dâmbovița, vândut ca sclav de tatăl său. Poliția l-a luat de la muncă, de pe câmp

Un băiat de 12 ani din Dâmbovița a fost vândut ca sclav de propriul său tată. Individul trecea periodic să-i ia banii fiului său pentru munca prestată iar copilul nu se alegea cu nimic. El a fost trimis la muncă încă de anul trecut, iar acum a fost preluat de asistenții sociali și internat într-un centru de asistență socială. Tatăl său este cercetat acum pentru trafic de minori.

De Mihai Niculescu,

Băiatul locuia în satul Merii, comuna Mogoșani, și a fost dat la muncă încă de când avea 11 ani, la un individ din Pătroaia, poreclit Pralea, potrivit cronica-gaestiului.ro. Anul acesta a ajuns în gospodăria altui individ, cunoscut sub porecla de Călăraşu, în Găești.

Poliția și asistenții sociali l-au găsit cu animalele, pe câmp. Băiatul nu a fost dat până acum la școală și mai are patru surori și trei frați. Mama lor i-a părăsit în urmă cu mai mulți ani.

In Vaideiasca, acolo unde muncea copilul, s-au deplasat de urgență Poliția Locală și angajați ai Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Găeşti. Poliția și Direcția de Asistența Socială și Protecția Copilului Dâmbovița au fost sesizate pentru preluarea băiatului în regim de urgență.

Sursa foto: cronica-gaestiului.ro


Citește și: Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot


 

Close
Închide
  Close