MENIU CAUTĂ

Balconul unei clădiri s-a prăbuşit în Centrul Vechi al Bucureştiului

Distribuie

E jale! Centrul Istoric se prăbuşeşte sub ochii noştri. Şi, ce e mai rău, ne pune viaţa în pericol. Aşa că, dacă obişnuiţi să vă plimbaţi pe străduţele vechi, fiţi cu ochii-n patru. De ce spunem asta? Pentru că în zona Lipscani nu sunteţi în siguranţă. La sfârşitul săptămânii trecute, din balconul unei clădiri şubrede, situată pe strada Şepcari la nr. 22, au căzut bucăţi mari de tencuială. Cărămizile desprinse nu au rănit pe nimeni, dar au distrus copertina unei cafenele aflate la parterul clădirii.

Imobilul e revendicat de foştii proprietari

Reprezentanţii Primăriei Capitalei susţin că, în conformitate cu prevederile legii, Municipalitatea nu poate realiza investiţii decât pentru imobilele libere de sarcini. Potrivit autorităţilor, pentru clădirea de pe strada Şepcari nr. 22 există mai multe cereri de revendicare.

Incident similar şi pe bd. Carol

Pericol şi pe bd. Carol, colţ cu strada Armenească. În noaptea de duminică spre luni, s-au desprins cărămizi din balconul clădirii de la nr. 44 şi au căzut pe trotuar. Pentru a preveni o nenorocire, pompierii au dărâmat balustrada balconului şi au împrejmuit zona.

Comentarii