MENIU CAUTĂ
15 Iul. 2018 14:40

VIDEO | Bărbat executat în fața copilului, în plină stradă. Știa ce va urma și a avut o reacție uluitoare

Distribuie

Execuție în plină stradă, în Brazilia. Momentul în care un bărbat este împușcat în fața familiei lui a fost filmat. Este incredibil ce a făcut acesta cu câteva clipe înainte să moară. 

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe o stradă din Brazilia. Avocatul Andre Ribeiro, în vârstă de 46 de ani, a parcat mașina în fața unui imobil. Acolo, bărbatul era așteptat de un ucigaș, potrivit mirror.co.uk.

În imagini se poate vedea cum avocatul deschide ușa din spate a mașinii pentru a-și lua fetița din brațele soției lui. Femeia iese și ea din vehicul, dar exact atunci ucigașul se apropie de ei, îndreptând un pistol spre Riberio.

În mod uimitor, bărbatul rămâne calm la vederea ucigașului. El îi dă fetița soției lui și se îndepărtează câțiva pași de familia lui pentru a se pune în genunchi.

Andre Ribeiro a fost împușcat de cinci ori de la o distanță mică și a murit pe loc. Fetița și femeia au scăpat însă nevătămate.

Autoritățile braziliene cred că a fost vorba de o execuție și nu de un jaf, dar motivele pentru care bărbatul a fost ucis sunt deocamdată necunoscute.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține scene violente și poate avea un puternic efect emoțional. 


EXCLUSIV / Cine este românul răpit în Libia. Soarta lui, încă sub semnul întrebării

Citește mai multe despre Brazilia și Crima pe Libertatea.

Comentarii