MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 18:47

El este principalul suspect în cazul crimei din gara Slatina. Bărbatul s-a predat după ce a fost căutat mai bine de 15 ore

Distribuie

După ce a fost căutat mai bine de 15 ore de polițiști, Ion Șerban, considerat principalul suspect în cazul crimei din gara Slatina, s-a predat la Biroul Transport Feroviar din Craiova. Individul este acuzat că ar fi ucis un bărbat și a rănit un altul, din cauza geloziei și a consumului de alcool.

Bărbatul, care a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, urmează să fie dus de polițiști în Slatina, pentru audieri, notează Gazeta Noua. Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în gara din Slatina. Din primele informații, scandalul a pornit din cauza geloziei și a consumului de alcool.

Un tânăr de 24 de ani i-ar fi făcut avansuri concubinei lui Ion Șerban. Atunci, bărbatul l-a atacat cu cuțit. În altercație a intervenit și bărbatul de 44 de ani, Ion Pietroșel, care a fost înjunghiat mortal, în zona inimii.

„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Șerban Ion, din com. Urzica, jud.Olt, care, în noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool și al unor discutii contradictorii cu victima S.D.I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G. (concubina victimei P.I.), a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta și îi aplică cu acelasi cuțit un număr de 3 lovituri, toate în zona pieptului (inimă).

Imediat după săvârșirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, și cu toate că este urmărit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”. se arată în comunicatul de presă al Parchetului Olt.

Sursă foto: Gazeta Nouă


Citește și Comerțul atinge cote…mistice la pelerinajul de Sfânta Parascheva! La ofertă, unguent mânăstiresc, brâu cu psalmi și cruciulițe din aur medical!


 

Citește mai multe despre Crima, Olt și Slatina pe Libertatea.

Comentarii