MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 13:08

Un bărbat a fost ucis și altul rănit grav în urma unei încăierări în gara din Slatina. Autorul crimei a dispărut

Distribuie

Un bărbat de 44 de ani a fost ucis și un altul, care i-a sărit în ajutor, a fost internat în stare gravă după ce s-au confruntat cu o a treia persoană în gara din Slatina, județul Olt. Atacatorul a dispărut și este căutat de anchetatorii care analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Alexandra Dicu, a declarat că o persoană necunoscută l-a agresat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Slatina, iar un tânăr, care a dorit să-i sară în ajutor, a fost rănit.

„În noaptea de 12 spre 13 octombrie am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în zona gării din municipiul Slatina a avut loc o altercaţie spontană, între 3 bărbaţi, doi dintre aceştia fiind loviţi cu un corp înţepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. Cealaltă victimă, în vârstă de 24 de ani, este spitalizată”, a spus Dicu.

Nu se știe de la ce a început conflictul și nici cine este criminalul, dar anchetatorii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere din gară pentru a încerca să identifice criminalul.

Presa locală scrie că pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un bărbat l-a înjunghiat de două ori în inimă pe Ion Pietroșel, în vârstă de 44 de ani. Conform unor surse citate de Slatina Ta, criminalul avea glugă în cap și rucsac în spate. Acesta a fugit imediat după ce a comis crima.

Bărbatul care a decedat este cunoscut ca recalcitrant și avea antecedente penale.

Foto: slatinata.ro


Citește și: GALERIE FOTO/ Credincioșii suportă orice pentru că „îi întărește Dumnezeu”. 2,5 kilometri de coadă la moaște, viteză 1000 de pelerini pe oră!


 

Citește mai multe despre gara, Olt și Slatina pe Libertatea.

Comentarii