MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 11:44

#salvatipipera/ Bariera CFR de la Petricani s-a defectat din nou. S-ar fi ridicat în momentul în care trecea un tren

Distribuie

Traficul a fost dat peste cap, miercuri, în nordul Capitalei, după ce bariera CFR de la Petricani s-a defectat din nou. S-au format cozi de mașini atât dinspre Voluntari, cât și la intrare în județul Ilfov.

Bariera de la Pipera s-a defectat, miercuri, în jurul orei 10. Circulația s-a desfăşurat, cu dificultate, aproape 40 de minute, timp în care s-au format cozi de mașini la intrarea în județul Ilfov și la ieșirea din Pipera-Voluntari.

Potrivit martorilor, barierele s-au ridicat de trei ori, la un moment dat, chiar și când un tren trecea prin zonă. La fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție pentru a ridica traficul.

Nu este prima oară când bariera de pe Şoseaua Petricani se defectează, din cauza faptului că este foarte uzată. Pe 12 iunie, bariera de la calea ferată București-Constanța de pe Petricani s-a blocat aproape o oră. De asemenea, pe 29 martie, șoferii au circulat cu dificultate, pe un singur fir, timp de câteva zeci de minute, din cauza defecțiunii.

Linia de tren care leagă Gara de Nord de Gara Obor este, în mare parte, cea pe care pleacă trenurile către Constanța și poartă indicativul M800. În ultimii ani, infrastructura aferentă acestei rute a beneficiat de investiții şi a fost modernizată. Complet electrificată și cu terasamentul refăcut, linia ferată din nordul Capitalei ”ține” viteze de până la 160 de kilometri la oră.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că salvar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera. 

Citește mai multe despre pipera și voluntari pe Libertatea.

Comentarii