Incidentul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună, când România se afla în stare de urgență.

„O asistentă bate o altă asistentă, iar victima este chemată de către conducere și este amenințată să-și retragă plângerea. Unde am ajuns? Ce se întâmplă în spitalul ăla? Acolo chiar face fiecare ce vrea?”, a spus, într-o ședință on-line a Consiliului Județean, politicianul liberal, conformdebraila.ro.

„Asistenta agresoare, din cate am înțeles eu, a fost plimbată prin mai multe secții și corpuri din spital, pentru că are niște probleme cu nu știu ce substanțe mai puternice”, a mai spus Marian Sîrbu.

Managerul Spitalului Județean Brăila, Delia Râșnoveanu, a confirmat incidentul, conform sursei citate.

Cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, care, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a putut reuni. Delia Râșnoveanu a anunțat că activitatea comisiei ar urma fie reluată peste două săptămâni.

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a cerut ca „vinovații să fie trași la raspundere”.

„Cum să sari la bataie? Eu știu că există o Comisie de Disciplină care trebuie să-și facă datoria, să analizeze și să vedem ce s-a întâmplat acolo. Eu vă spun că toate cadrele medicale ar trebui să se gândească la actul medical, nu la chestii de sărit la bataie. O rugăm pe doamna manager să ne facă o informare cu concluziile Comisiei de Disciplină”, a concluzionat Chiriac.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI