MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2018 20:54

Bătaie generală la o nuntă din Egipt, după ce ginerele a anunțat că divorțează din cauza soacrei

Distribuie

O nuntă din Egipt s-a încheiat cu ceartă, după ce soțul a decis să divorțeze pentru că soacra sa a vrut să își ia rămas bun de la fiica ei, înainte ca proaspăt căsătoriții să plece în luna de miere.

Soțul a fost supărat din cauza faptului că soacra lui a cerut să își ia rămas bun pentru ultima dată de la fiica ei, înainte ca cei doi să plece în luna de miere, imediat după ce nunta s-a încheiat. După ce cuplul a urcat în mașină să plece acasă, prinții miresei s-au apropiat de vehicul și i-au spus ginerelui să îi lase un moment cu fiica lor, scrie Daily Mail.

Aceea a fost clipa când bărbatul s-a enervat și a început să țipe, pentru că socrii lui deja au 'petrecut toată noaptea' cu mireasa și nu mai au nevoie să-și ia rămas bun. Unchiul soției a încercat să-l calmeze pe ginere, dar intervenția lui nu a avut succes.

Potrivit unui invitat, mirele a ieșit din mașină, s-a uitat urât și a jurat că va divoța. Apoi, o bătaie uriașă a început între familia bărbatului și cea a femeii. Cinci oameni au fost răniți în incident.

Mireasa s-a deplasat ulterior acasă și i-a cerut soțului să meargă, totuși, în luna de miere, dar soțul ei a refuzat să meargă cu ea, alegând să-și ia lucrurile și să se mute în casa părintească.


PSD vrea să modifice și mărturia mincinoasă, pentru care e acuzat Tăriceanu: Nu va constitui infracțiune retractarea declaraţiei dată prin exercitarea unor presiuni

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii