Mergi direct la conținut »
Doi pasageri s-au încăierat într-un avion, după două ore de zbor. Ce decizie a luat echipajul aeronavei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi pasageri s-au încăierat într-un avion, după două ore de zbor. Ce decizie a luat echipajul aeronavei

Doi pasageri s-au încăierat într-un avion, după două ore de zbor. Ce decizie a luat echipajul aeronavei

Echipajul unei aeronave a decis întoarcerea pe Aeroportul din Sydney, după ce un pasager turbulent a provocat scandal la bord. Bărbatul a fost arestat, imediat după ce zborul companiei Scoot a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Sydney, luni seara, a declarat poliţia federală australiană pentru televiziunea publică ABC.

De Dragoș Tănase,

Avionul companiei aeriene low-cost făcea ruta Coasta de Aur (Australia) – Singapore, când doi bărbaţi au început o altercaţie.

La un moment dat, un bărbat se ceartă cu un însoţitor de zbor, apoi își rupe brusc tricoul şi atacă apoi o altă persoană. Agresorul a încercat să-i pună mâna în gât celuilalt, înainte ca echipajul şi cinci pasageri să intervină pentru a-i separa.

Aceștia îl prind apoi pe atacator şi îl imobilizează pe culoarul dintre scaune, legându-i mâinile şi picioarele.

Un pasager a povestit pentru ABC că unul dintre bărbaţi băuse mult şi cam la 20 de minute după decolare a devenit agresiv. Un purtător de cuvânt al companiei Scoot a precizat, pentru surs citată, că bărbatul a părut să se comporte normal în timpul decolării, apoi a început să deranjeze pasagerii din jur.

În încercarea de a dezamorsa situaţia, însoţitorii de zbor l-au mutat şi nu i-au mai servit alcool, dar după aproximativ două ore de zbor, bărbatul a lovit o persoană, iar cei doi au început să se încaiere, înainte ca pasagerul care a pornit cearta să poată fi imobilizat.

Pilotul a decis sa se întoarcă şi să aterizeze la Sydney. Poliţia nu a precizat dacă bărbatul certăreţ va fi sau nu pus sub acuzare pentru comportamentul său, scrie Agerpres.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Recent, un bărbat proaspăt eliberat din pușcărie a făcut scandal într-un avion! Pilotul a amenințat că va ateriza forțat, dar ceilalți pasageri au găsit o soluție. Află cum s-a terminat scandalul!

Anul trecut, în octombrie, o femeie beată criță a provocat un scandal monstru la bordul unui avion. Ca și acum, aeronava s-a întors de unde a plecat.

FOTO – Facebook.com/Scoot Airlines


Citește și… Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre


 

Close
Închide
  Close