Mergi direct la conținut »
O femeie beată criță a provocat un scandal monstru la bordul unui avion. Aeronava s-a întors de unde a plecat
Ştiri Libertatea > Ştiri > O femeie beată criță a provocat un scandal monstru la bordul unui avion. Aeronava s-a întors de unde a plecat

O femeie beată criță a provocat un scandal monstru la bordul unui avion. Aeronava s-a întors de unde a plecat

Michelle Vanbuskirk, 43 de ani, este acuzată că ar fi agresat două însoțitoare de zbor ai companiei United Airlines într-un avion care a plecat pe 23 septembrie din Heathrow, Anglia, cu destinația Washington DC, SUA. 

Femeia s-ar fi urcat la bordul avionului UA919 într-o stare de ebrietate avansată. Ea a provocat un scandal monstru după ce a început să înjure în fața monitorului de divertisment din fața scaunului ei, potrivit metro.co.uk.

Însoțitorii de zbor au intervenit și au escortat-o pe Michelle în spatele avionului. Apoi, pilotul a anunțat că, după o oră de zbor, avionul se întoarce pe aeroportul din Heathrow.

Femeia a fost arestată când aeronava a aterizat și a fost condusă la o secție de poliție din Londra. Toți cei 200 de pasageri ai avionului au fost obligați să aștepte până a doua zi pentru un nou zbor pentru a ajunge în Washington.

Vanbuskirk care locuiește în Camden, Marea Britanie, a apărut în fața instanței marți și a fost acuzată că a consumat alcool în aeronavă, că a agresat doi însoțitori de zbor și că a tulburat liniștea publică.

La cererea femeii, cazul a fost mutat la un alt tribunal. Ea a fost eliberată condiționat și va apărea din nou în instanță luna viitoare. Până atunci, Vanbuskirk a primit un ordin să prea pașaportul poliției și să nu aplice pentru niciun fel de documente de călătorie.


Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”


 

 

 

Close
Închide
  Close