Mergi direct la conținut »
Bătaie între interlopi la Caracal. Un bodyguard a fost tăiat cu sabia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătaie între interlopi la Caracal. Un bodyguard a fost tăiat cu sabia

Bătaie între interlopi la Caracal. Un bodyguard a fost tăiat cu sabia

Un club de noapte din Caracal a fost scena unui scandal de proporții duminică dimineață. Mai mulți membri ai clanului Cimino, din Craiova, au atacat agenții de pază ai clubului, cu care s-au luat la bătaie.

Trei persoane au fost rănite, iar două autoturisme de lux, printre care și cel al patronului, au fost avariate. Unul dintre bodyguarzii atacați a fost tăiat cu o sabie, a notat olt-alert.ro.

„Duminică, în jurul orei 4.00, într-un club de noapte din Caracal a avut loc o altercație între mai mulți tineri din municipiul Craiova și agenții de pază. Tinerii ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului. Trei persoane au fost rănite în urma altercației”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovirea sau alte violențe și distrugere, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt.


VIDEO | Interviu cu părintele Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București: “Tare m-aș bucura ca vizita Papei să ne ajute să fim acel noi înșine care construiește o țară, să n-o mai împrăștiem prin lume!”

Close
Închide
  Close