MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

BĂTAIE la mitingul pro-Băsescu, organizat la Iaşi

Distribuie

În mulţimea adunată în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, la mitingul PDL, şi-a făcut apariţia şi un grup de aproximativ 30 de revoluţionari care au o pancartă de mari dimensiuni pe care scrie „Da, demitere”. Ei au scandat „Jos Băsescu” şi au avut schimburi de replici cu susţinătorii preşedintelui suspendat, jandarmii intervenind între cele două grupuri, pentru aplanarea scandalului.
Şi la începutul mitingului, înaintea sosirii liderilor PDL, mai mulţi pensionari susţinători ai USL şi răspândiţi în mulţime s-au luat la ceartă cu susţinătorii preşedintelui suspendat, unul dintre aceştia fiind bruscat şi părăsind piaţa la scurt timp, potrivit Mediafax.
Invitat la Iaşi, la un miting apropiat de rivali, Traian Băsescu nu se teme! „POATE O PUNEM DE-O BĂTAIE”
Pe scena amenajată în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi au urcat liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, Monica Macovei, alături de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu şi de Mihail Neamţu, toţi în cămăşi albe, iar în spatele scenei se află Traian Băsescu, îmbrăcat în tricou albastru.

Oamenii poartă pancarte cu mesaje precum „Jos Ponta”, „Băsescu, suntem cu tine”. Un bătrân are o pancartă pe care sunt scrise „1- soluţiile de vot”: „neprezentarea la vot până la ora 19.00, urmărim sondajele de opinie; 2 – prezentare la referendum după ora 19.00, votând «nu» dacă până atunci au votat peste 9 milioane de oameni”.
Citeşte şi: Traian Băsescu, superstițios. Află explicația pentru tricourile albastre pe care le poartă în campanie
Foto: Cătălin Boacnă
 

Comentarii