MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2018 15:41

Bebeluș mort după naștere la Spitalul din Rovinari, Gorj. Fetița s-a stins în câteva ore

Distribuie

Polițiștii au deschis, duminică, un dosar penal pentru moartea suspectă în cazul unui bebeluș mort după naștere la Spitalul din Rovinari. Fetița a venit pe lume fără să aibă probleme de sănătate, însă a murit la doar câteva ore după naștere.

Bebelușul s-a născut vineri la Spitalul „Sfântul Ștefan' din Rovinari, județul Gorj. potrivit medicilor, fetița a intrat în stop cardio-respirator și a murit, notează Mediafax.ro.

„A făcut stop cardiac, nu ştiu din ce cauză, trebuie să se facă necropsia să vedem care este cauza exactă. Este vorba despre un copil şi este o mare nenorocire pentru familie, pentru noi. Bineînţeles că, din punct de vedere medical, s-a făcut tot ce se putea face. Eu am fost de gardă, m-am implicat în resuscitare, şi-a revenit la un moment dat cât să ne dea speranţe şi pe urmă s-a prăbuşit iar. Nu ştiu să fi avut probleme la naştere, nu mi s-a spus nimic până acum. O să am această discuţie cu medicii care s-au ocupat”, a declarat, pentru sursa citată, Adrian Murea, managerul spitalului.

Moartea suspectă a bebelușului a devenit subiectul unei anchete a polițiștilor.

„Poliţia Rovinari a fost sesizată de reprezentanţii spitalului cu privire la faptul că o fetiţă nascută pe 12 ianuarie a decedat în cadrul acestei unităţi. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă', a menționat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Deocamdată, părinții bebelușului nu au depus plângere.


Citește și Reacția unui copil din Siria care credea că va fi împuşcat de obiectivul aparatului. Imagine impresionantă


 

Loading...
Comentarii