Mergi direct la conținut »
Bebelușul de 11 luni din Timiș a murit de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 47
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bebelușul de 11 luni din Timiș a murit de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 47

Bebelușul de 11 luni din Timiș a murit de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 47

Medicii au confirmat că bebelușul de 11 luni spitalizat în Timișoara a murit de gripă. Decesul a survenit sâmbătă, la o zi după internarea la Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit unui nou bilanț, sunt 47 de decese provocate de gripă în acest sezon în România.

Bebelușul nu era vaccinat anti-gripal, au precizat doctorii. Cauza decesului este virsul gripal tip A, subtip (H1)pdm09, potrivit Observator.tv.

Alături de copilul de 11 luni, medicii au mai confirmat alte 3 decese provocate de gripă. E vorba despre două femei din Timiș, de 48 și 64 de ani și de o altă femeie din Constanța, de 47 de ani.

O femeie în vârstă de 51 de ani din judeţul Prahova a murit, vineri, din cauza gripei, astfel numărul deceselor înregistrate la nivel naţional ajungând la 39. Tot vineri, alte patru persoane și-au pierdut viața după ce au contractat virusul gripal.


Citește și… Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!


 

Close
Închide
  Close