Mergi direct la conținut »
Bebeluşul unei românce din Italia, împuşcat în spate, în braţele mamei, pe o stradă din Roma
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Bebeluşul unei românce din Italia, împuşcat în spate, în braţele mamei, pe o stradă din Roma

Bebeluşul unei românce din Italia, împuşcat în spate, în braţele mamei, pe o stradă din Roma. Femeia a observat șocată cum țâșnea sângele din spatele micuței în vârstă de 1 an. Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au stabilit deja un cerc de suspecţi.

Mama fetiţei spune că a auzit o pocnitură puternică, dar nu şi-a dat seama ce se întâmplase, încă, după câţiva paşi, a observat cum ţâşneşte sânge din spatele copilului, potrivit presei italiene.

Fetiţa a suferit o intervenție chirurgicală, în timpul căreia a fost extras un corp străin metalic foarte asemănător cu bilele unui piston cu pistol cu aer comprimat. Bebeluşul fost dus prima dată la spitalul Casilino, apoi transferat de urgență la Roma, cu o prognoză rezervată, unde se află încă spitalizat împreună cu mama lui, scrie Observator.tv

„Sper că este un caz izolat, altfel începem să credem că există cineva care seamănă ură și rasism față de ceilalți și protagoniștii acestor crime oribile, fără cel mai mic respect pentru lege și poliție, să fie prinşi”, precizează un comunicat al autorităţilor.

Citește și

Românii care călătoresc cu mașina în Grecia, în pericol. Codul Rutier a devenit extrem de drastic. Se rețin permisul, talonul și plăcuțele

Close
Închide
  Close