Mergi direct la conținut »
Bernie Sanders a votat. „Sper că astăzi îl vom învinge categoric pe Donald Trump”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bernie Sanders a votat. „Sper că astăzi îl vom învinge categoric pe Donald Trump”

Bernie Sanders a votat. „Sper că astăzi îl vom învinge categoric pe Donald Trump”

Fostul rival al lui Hillar Clinton pentru investitura democrată la alegerile prezidențiale, Bernie Sanders, a votat. „Sper că astăzi îl vom învinge pe Donald Trump și că îl vom învinge categoric”, a scris Bernie Sanders pe Twitter.

„Intenționez să fac tot ce pot pentru a mă asigura că ea va fi următorul președinte”, declara Bernie Sanders în luna iulie, în timpul unui miting organizat în New Hampshire, unde a apărut alături de Hillary Clinton.

De altfel, Hillary Clinton și Bernie Sanders au apărut împreună tocmai pentru a arăta unitatea Partidului Democrat, în timp ce cel Partidul Republican a fost divizat în ceea ce privește candidatura lui Donald Trump.

LIVE TEXT. Hillary Clinton și Donald Trump au votat. Îndemnul lui Barack Obama pentru populație

Și președintele SUA Barack Obama i-a îndemnat pe americanii care îl urmăresc pe rețeaue de socializare Twitter să meargă la vot.

„Progresul este pe buletinul de vot”, a scris actualul lider de la Casa Albă. Totodată, el i-a îndemnat pe cei 11 milioane de abonați ai contului său să se asigure că prietenii lor, membrii familiei şi toţi cei pe care îi cunosc votează şi ei.

SUMAR:

Close
Închide
  Close