Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | Beyonce, apariție de senzație la nunta fiicei celui mai bogat om din India
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO și VIDEO | Beyonce, apariție de senzație la nunta fiicei celui mai bogat om din India

FOTO și VIDEO | Beyonce, apariție de senzație la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Cântăreața care a susținut, în acest week-end, un recital la nunta lui Isha Ambani, fiica lui Mukesh Ambani, a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini de la marele eveniment. 

Isha, 27 de ani, s-a căsătorit cu Anand Piramam, fiul unui alt bilionar, într-o ceremonie fastuoasă la care au participat, printre alții, Hillary Clinton, Priyanka Chopra și soțul ei, Nick Jonas, Arianna Huffington, și actorii de Bollywood, Deepika Padukone și Ranveer Singh.

Isha Ambani, Anchit Nayyar, Mukesh și Nita Ambani în Paris, 24, 2012 (Northfoto)

Nunta propriu-zisă va avea loc marți, dar festivităţile au început deja și vor ține trei zile. Beyonce a fostul unul dintre starurile care au deschis petrecerea de nuntă a fiicei celui mai bogat om din India.

Beyonce a cântat duminică, în seara de muzică și dans care precede în mod normal nunta. Ea a împărtășit câteva amintiri de la fastuosul eveniment.


VIDEO/ Andreea Berecleanu crede că femeile o plac mai mult decât bărbații. „Întotdeauna m-au complimentat și am simțit căldură din partea lor”


 

 

Close
Închide
  Close