MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 20:41

FOTO | Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India. Cine apare pe lista de invitați

Distribuie

Starul american va susține, marți, un recital la nunta lui Isha Ambani, 27 de ani, fiica lui Mukesh Ambani. Invitații vor fi aduși din lumea întreagă la bordul a 100 de curse charter. 

Doar invitațiile de nuntă trimise de Isha și viitorul ei soț, Anand Piramal, au costat fiecare 4,236 dolari. Nunta va avea loc marți, dar festivităţile vor începe încă din acest weekend în oraşul Udaipur, unde vor avea loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale, potrivit Agerpres.

Isha Ambani, 27 de ani, fiica lui Mukesh Ambani

Printre cei care vor fi prezenți la nuntă se numără Priyanka Chopra, Bill Clinton, alături de soţia lui, Hillary, potrivit presei din India.

Invitaţii vor avea acces la o aplicaţie pentru smartphone ce prezintă activităţile organizate cu ocazia nunţii, ce includ şi un concert privat susţinut de Beyonce.

Onorariul pe care Beyonce îl va primi pentru acest concert privat. Presa din India a evitat la rândul ei să avanseze o cifră.

Tatăl miresei este Mukesh Ambani, preşedintele grupului Reliance Industries. El deţine o avere netă estimată la 47 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

FOTO HEPTA


Primăriile bâjbâie prin buncărele birocrației! Care e situația adăposturilor publice antidezastru aflate în administrarea consiliilor locale


 

Citește mai multe despre Beyonce, Isha Ambani, India și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii