Mergi direct la conținut »
Bilete de avion, achiziționate pe mobil. TAROM anunță lansarea unei aplicații care funcționează pe telefoane Apple şi Android
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bilete de avion, achiziționate pe mobil. TAROM anunță lansarea unei aplicații care funcționează pe telefoane Apple şi Android

Bilete de avion, achiziționate pe mobil. TAROM anunță lansarea unei aplicații care funcționează pe telefoane Apple şi Android

Compania aeriană națională Tarom a anunțat lansarea aplicaţiei Tarom App, pe Apple IOS, prin care pasagerii companiei îşi pot achiziţiona bilete de pe terminalul mobil, atât pe platforma Apple cât şi Android.

Aplicația oferă posibilitatea de căutare a celor mai bune oferte pentru rutele dorite, dar şi formalităţile de check-in sau facturare.

„Anul 2018 este anul retehnologizării TAROM. Pasul imediat următor este integrarea aplicaţiei cu modulul de relaţii cu clienţii şi lansarea modulului My account atât pe site cât şi în aplicaţie”, se menţionează în comunicat, citat de Agerpres.

Recent, Tarom a semnat contractul pentru achiziţia a cinci dintre cele mai performante aeronave Boeing, semnarea comenzii ferme având loc la Târgul aviatic Farnborough International Airshow, care s-a desfășurat la Londra, fiind evenimentul aerospaţial al anului din Europa.

Tarom şi Boeing au semnat, pe 16 iulie, contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vândute ale producătorului Boeing, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra în flota Tarom, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 încorporează cea mai avansată tehnologie Boeing şi cele mai noi motoare CFM Internaţional LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care oferă compartimente mai mari şi alte facilităţi pentru a spori confortul pasagerilor.

Mai mult, Tarom vrea să cumpere un avion de lux pentru a-l închiria oamenilor de afaceri sau Guvernului.

Tarom – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României – a fost înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993, potrivit sursei citate.


Citește și: VIDEO/ Povestea de succes a Madălinei Stoica-Blanchard. Celebrul designer John Galliano cumpără parfumuri create de româncă


 

 
 
Close
Închide
  Close