Această declaraţie a Suveranului Pontif a şocat opinia publică, dar pentru cunoscătorii fenomenului OZN vine într-o logică a faptelor şi a declaraţiilor oficiale de după 1990. Da, Vaticanul se pregăteşte să creştineze extratereştri!
Biserica e mai... «cosmică» decât credeam | Vaticanul vrea să boteze extratereștri!Conform documentaţiei strânse în volumul “OZN – răpirile extraterestre” (foto sus), scris de matematicianul dr. Dan Farcaş , preşedintele Asociaţiei p e n t r u Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate, şi de generalul în rezervă Emil Străinu, în acest moment nu se mai pune problema dacă există civilizaţii extraterestre, ci când le vom contacta şi cine le va contacta primul… Problematica OZN este veche, chiar din Epoca Medievală, inclusiv în România. Să dăm un exemplu: în octombrie 1595, Mihai Viteazul a împresurat cetatea Târgoviştei şi a eliberat-o la 18 octombrie de sub turci. Într-un raport militar despre acest eveniment, trimis principelui din Transilvania, se menţionează că în seara de 15 octombrie, deasupra taberei creştine învingătoare a apărut o mare cometă, care a stat pe cer timp de o oră. Această informaţie a făcut vâlvă în Europa, fiind imortalizată, ulterior, o gravură austriacă datată 1665. “Studiile contemporane au demonstrat că acel obiect strălucitor de pe cerul Târgoviştei nu putea fi o cometă, deoarece aceste corpuri cereşti se văd zile în şir şi practic de pe tot globul, nu numai o oră şi într-un singur loc, iar Biserica e mai... «cosmică» decât credeam | Vaticanul vrea să boteze extratereștri!astronomii vremii nu au consemnat nici un eveniment cosmic în acea perioadă. Acest lucru ne face să declarăm că a fost vorba despre un obiect zburător neidentificat”, ne-a declarat Dan Farcaş. Cazuri de observaţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate au început să apară în presă după al Doilea Război Mondial, cu o frecvenţă din ce în ce mai crescută.
Dosarele militare OZN, desecretizate după anul 2000
Biserica e mai... «cosmică» decât credeam | Vaticanul vrea să boteze extratereștri!După 1970 au apărut şi studii în acest domeniu. O carte foarte serios documentată în acest sens a fost publicată, sub titlul “OZN – o problemă modernă”, în România Socialistă a anului 1973. Oficial, problematica a fost ţinută sub tăcere de oficialităţile din toată lumea, iar cei care au vorbit pe această temă au fost marginalizaţi şi consideraţi nebuni. OZNistica era catalogată drept prostie! Iată însă că după anul 2000, marile puteri militare ale lumii au desecretizat dosarele OZN, care până atunci nu existau! “Desecretizarea din ultimii ani a unor documente militare privind fenomenul OZN din Marea Britanie, Rusia, Statele Unite, Mexic, Spania sau Brazilia sugerează nişte lucruri. În primul rând, se confirmă că problematica OZN este reală şi că nu periclitează specia noastră. De asemenea, se recunoaşte oficial că nici specialiştii celor mai avansate armate ale lumii nu au putut înţelege ce este, concret, acest fenomen, motiv pentru care au pasat documentaţia, până de curând ultrasecretă, în tabăra ufologilor”, ne-a mai spus Dan Farcaş.
În acest context apar declaraţiile uimitoare din zona Vaticanului. Monseniorul Corrado Balducci (1923-2008), de pildă, reputat teolog, exorcist oficial pentru Roma, diplomat în nunciatura papală de la Washington şi membru al Curiei (guvern) de la Vatican, a afirmat în mai multe interviuri televizate, începând cu 1996, că fenomenul contactelor cu civilizaţiile extraterestre este real şi compatibil cu teologia, în înţelesul Bisericii Catolice. Balducci a subliniat că însuşi Papa Ioan Paul al II-lea a trimis congresului internaţional OZN din Acapulco, în 1999, cele mai bune urări ale sale. Ba, mai mult, Papa a răspuns, tot în 1999, întrebării unui copil dacă există extratereştri: “Ţine minte întotdeauna: ei sunt copiii lui Dumnezeu, la fel ca noi”.
Observatorul, deservit de călugări iezuiţi
“Biserica Catolică are, la această oră, 100 de misionari cosmici antrenaoei pentru a pleca în orice moment spre alte lumi, pentru eventuala creştinare a extratereştrilor – şi nu face un secret din asta”, susţine generalul dr. Emil Străinu, specialist în studiul fenomenelor aerospaoeiale neidentificate. Este vorba despre proiectul “misionarilor cosmici”, care a debutat în 1975, imediat după suspendarea programului Apollo, prin care NASA trimitea oameni pe Lună. Øn centrul proiectului creştinării extratereştrilor se află Observatorul Astromic al Vaticanului din Tucson, Arizona, SUA. Acesta este deservit de părinoei iezuioei, sub conducerea directă a Papei, şi e unul dintre cele mai bune din lume, putând cerceta galaxii aflate la 5 miliarde de ani lumină distanţă faoeă de Terra. Pentru construcţia sa, un grup de miliardari americani a donat 3,5 miliarde de dolari. Conform proiectului catolic, creştinismul nu trebuie propovăduit extratereştrilor brusc, ci trebuie asimilat ca o componentă naturală a civilizaţiei lor. După acest pas, ar urma călătoriile misionare către planeta de baştină a extratereştrilor, pentru răspândirea creştinismului.

Se cercetează în special constelaţia Vega

Biserica e mai... «cosmică» decât credeam | Vaticanul vrea să boteze extratereștri!
Christopher Corbally este directorul adjunct al Observatorului Vaticanului
Conform declaraţiilor publice ale lui Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, în prezentarea programului de creştinare cosmică se specifică foarte clar zona pe care o cercetează observatorul Vaticanului: constelaţia Vega. În anii 60, NASA a interceptat dinspre această constelaţie unde radio despre care s-a spus că sunt emise de entităţi inteligente. Uneori, posibila relaţie cu “ei” este expusă în detaliu. De pildă, Corbally ştie că “în cazul lor amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decât apa”. Observatorul Vaticanului, dat în funcţiune în 1891, a avut iniţial rolul declarat de a grăbi apropierea dintre teoriile ştiinţifice şi cele dogmatice. În ultimul timp însă, conlucrarea dintre această instituţie şi altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternică, Observatorul Vaticanului participând chiar la un control asupra informaţiilor din astronomie care se scurg către societate. Cel puţin aşa susţine Corbally: “Noi nu suntem o forţă poliţienească pentru astronomi, dar şi în ştiinţă trebuie să existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul în pericolul de a promova teorii false”.

EXCLUSIV Țiriac, propunere fără precedent împotriva pandemiei COVID-19: „Du-te în junglă dacă vrei asta!”
PARTENERI - GSP.RO
EXCLUSIV Țiriac, propunere fără precedent împotriva pandemiei COVID-19: „Du-te în junglă dacă vrei asta!”
România ar putea deveni una dintre marile puteri ale lumii. Comoara descoperită în Gorj
Playtech.ro
România ar putea deveni una dintre marile puteri ale lumii. Comoara descoperită în Gorj
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Observatornews.ro
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Horoscop 18 octombrie 2021. Săgetătorii au multe de învățat, rapid, din mers, ca să poată recupera ce au pierdut
HOROSCOP
Horoscop 18 octombrie 2021. Săgetătorii au multe de învățat, rapid, din mers, ca să poată recupera ce au pierdut
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Știrileprotv.ro
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Telekomsport
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută