De Ileana Ilie,

Magazinele online au anunțat reduceri semnificative și promit să livreze produsele vândute în mai puțin de 10 zile, chiar dacă volumul estimat este foarte mare de Black Friday.
Lista de cumpărături întocmită de către români pentru vinerea aceasta, de Black Friday, conţine, în medie, două-trei produse, cele mai multe din categoria televizoarelor (40%), electrocasnicelor mici (39%) şi telefoanelor mobile (22%), arată cel mai recent studiu al unei companii de cercetare de marketing în zonele de brand, media şi de comunicare. La mare căutare sunt și maşinile de spălat (18%) şi frigiderele (17%).
„Anul acesta, 6,7 milioane de români intenționează să cumpere de Black Friday, cu un milion mai mult față de anul precedent. Asta înseamnă peste o treime din populația României. Peste 1.200 angajați au muncit 9 luni pentru pregătirea evenimentului (…) comenzile vor ajunge la clienți în perioada 21 – 29 noiembrie”, spune Alexandru Niculescu, directorul de operațiuni al eMag.

Oferte electrocasnice Black Friday

Mare atenție însă – dacă vrei electronice sau electrocasnice, asigură-te că știi exact care sunt caracteristicile tehnice care te interesează și studiază prețurile pe net. Astfel, când vei vedea o ofertă bună de Black Friday … o vei recunoaște din prima. Iar dacă nu ești mulțumit de produsul achiziționat, ai dreptul să te răzgândești și să ceri banii înapoi. O să plătești însă costurile de returnare.
Citește și: Black Friday 2015: eMAG anunță primele produse la reducere
Anul trecut, la mare căutare au fost și apartamentele, carburanții, mașinile, serviciile de pază sau parfumurile. Și-au fost și bani, din moment ce, într-un singur weekend, s-au făcut vânzări de peste 300 de milioane de lei. Vinerea Neagră a reducerilor de anul trecut a adus comercianților încasări de aproape 80 de milioane de euro. Anul acesta ambițiile sunt mult mai mari: comercianții vor să treacă de pragul de 100 de milioane de euro.
Dacă nu apuci să comanzi nimic, sunt retaileri care continuă reducerile și în weekend sau chiar toată săptpmâna. Mai mult, unele magazine pregătesc un al doilea val de reduceri de adevăratul Black Friday, cel inventat de americani și care are loc în ultima vineri a lunii noiembrie.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism