Mergi direct la conținut »
Black Friday 2016 în România | Oferte pentru bilete de avion și călătorii
Ştiri Libertatea > Ştiri > Black Friday 2016 în România | Oferte pentru bilete de avion și călătorii

Black Friday 2016 în România | Oferte pentru bilete de avion și călătorii

De Black Friday 2016, românii vor avea ocazia să găsească și oferte la bilete de avion, precum și pentru călătorii. Mai multe agenții se laudă cu reduceri generoase pentru ziua de 18 noiembrie, când este Black Friday în România.

Site-ul vola.ro a anunțat că participă la Black Friday 2016 și că pe 18 noiembrie va scoate la vânzare sute de city breakuri, de vacanțe la mare și de bilete de avion ieftine. Reducerile vor fi de până la 90%, anuntă site-ul, care subliniază că city breakurile în străinătate vor fi mai ieftine ca niciodată.


Black Friday 2016 în România. Televizoarele, electrocasnicele mici şi frigiderele, pe listele de cumpărături


Mai mult, de Black Friday 2016, Vola.ro a anunțat că avea oferte de nerefuzat pentru destinații exotice din afara Europei, dar și pentru orașe europene extrem de populare în rândul turiștilor.  Printre orașele europene preferate de români pentru vacanțe de tip city break se numără Paris, Veneția, Barcelona, Londra, Roma, Lisabona, Praga sau Atena.

Vola.ro a anunțat că, de Black Friday 2016, cele mai mari reduceri vor fi la destinațiile europene. Ofertele Vola.ro de Black Friday sunt disponibile AICI.

Black Friday 2016 | Agenția de turism Christian Tour anunță reduceri de 50%

Totodată, agenția de turism Christian Tour anunță reduceri de 50% pentru vacanțe. Totodată, agenția subliniază într-un comunicat  că, anul acesta, campania de Black Friday coincide cu perioada Târgului de Turim al României, care are loc între 17 și 20 noiembrie la Complexul Romexpo, iar din acest motiv ofertele beneficiază de reduceri mai mari decât în orice perioadă a anului, ajungând până la 50% din prețul curent al unei vacanțe.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Telefoane ieftine de Black Friday 2016


Acestora li se adaugă pachete cu transport cu autocarul la un euro, indiferent de oraşul de plecare din ţară

Astfel, se pot face rezervări pentru vacanţa de vară pentru 2017 plătind doar 25 de euro în avans, restul putând fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. Totodată, vor fi disponibile pachete pentru persoane cu venituri scăzut. Cele mai ieftine sunt sejururile cu plecare cu autocarul în Grecia: de la 15 euro de persoană o vacanță în insula Thassos, de la 16 euro în Zakynthos și de la 25 de euro în Halkidiki.

Și vacanțele în care se pleacă cu avionul au prețuri accesibile: o săptămână în  Insula Creta costă de la 199 de euro de persoană, în Rhodos de la 185 de euro, în Corfu de la 195 de euro și în Antalya de la 291 de euro. Ofertele Christian Tour sunt AICI.


La ce reduceri și promoții să ne așteptăm de Black Friday 2016 în România?


Close
Închide
  Close