MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2016 23:33 , de Paul Barbu

Black Friday în România. Cele mai bune oferte de vacanță de la târgul de turism

Distribuie

Târgul de turism de anul acesta a venit cu o serie de oferte pentru litoralul românesc în 2017, acesta fiind vedeta evenimentului, dar și cu oferte last minute pentru Revelion, stațiunile noastre fiind aproape pline pentru perioada de iarnă.

Așa se face că și astăzi, de Black Friday, dacă vreți un sejur cu familia, la început de vară, veți plăti doar 260 de lei de persoană, în cazul în care alegeți hotelul Majestic Olimp, pentru perioada 1 iunie-6 iunie 2017, prin Bibi Touring. Ceva mai scump, dar într-un hotel nou construit pe malul mării, este un sejur în Mera Resort (4 stele), iar acesta pornește de la 546 de pe de persoană pe un sejul între 1 și 3 iunie.

Oferte peste oferte

Turiștii care ajung la târgul de turism își pot rezerva vacanţa de vară pentru 2017 plătind doar 25 de euro în avans, restul putând fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile de vară din portofoliul Christian Tour. Turoperatorul a mai venit la acest târg cu o serie de pachete pentru persoane cu venituri scăzut.

Cele mai ieftine sunt sejururile cu plecare cu autocarul în Grecia: de la 15 euro de persoană o vacanță în insula Thassos, de la 16 euro în Zakynthos și de la 25 de euro în Halkidiki. Și vacanțele în care se pleacă cu avionul au prețuri pe care și le poate permite oricine: o săptămână în  Insula Creta costă de la 199 de euro de persoană, în Rhodos de la 185 de euro, în Corfu de la 195 de euro și în Antalya de la 291 de euro.

City break cu Tarom

O bună ofertă de pachete turistice de tip city break are și Tarom Tours, companie trasportându-vă în toate în marile oraşe europene la preţuri promoţionale pe durata târgului. Cele mai căutate sunt pachetele turistice cu două nopţi de cazare la Amsterdam, de la 255 euro/persoană, Barcelona, de la 295 euro/persoană, Londra, de la 295 euro/persoană, Madrid, de la 238 euro/persoană, Paris, de la 275 euro/persoană, Viena, de la 199 euro/persoană. Perioada de călătorie este între 17 noiembrie 2016 şi 28 octombrie 2017 (ultima dată de retur), cu excepţia perioadelor de sărbători.

Crăciun în Maramureș

Dacă vreți să retrăiți frumoasele tradiții românești atunci întoarceți-vă la rădăcini, în Maramureș, acolo unde timpul parcă a stat în loc și nu dispare decât gonit de fumul mocăniței. Astfel că, profesioniștii de la Nord Travel vă oferă un Crăciun Tradițional în Borșa-Maramureș, pentru perioada 24 – 27 decembrie. Prețul pachetului este de 690 de lei/persoană. Cazarea se va face la Hotel Cerbul (2 stele+). Masa se va face în regim de demipensiune și va avea loc și o cină tradițională de Crăciun și primirea colindătorilor. În plus, veți avea parte și de o plimbare cu mocănița pe Valea Vaserului.

De asemenea, dacă doriți, dar este o excursie opțională, vă puteți plimba cu sania cu zurgălăi. Excursia este de o oră și jumătate, iar saniile pleacă din 2 în două ore, jumătate de oră fiind destinată cailor să își tragă și ei suflarea.

Revelion la Căciulata

O serie de hoteluri de 3 stele din Căciulata precum cele din complexul Balnear vă așteaptă pentru un sejur la trecerea dintre ani, la un preț de extrem de mic. Pachetul de 3 nopți pornește de la 1.249 de lei și se poate duce până la unul de 5 nopți, cu preț de 1758 de lei. Veți avea acces și la piscinele din apropiere în funție de hotelul la care sunteți cazat. Ce trebuie să mai știți este că, micuții între 7 și 14 ani achită 50% din pachet cu asigurarea patului pliant.

Un altfel de excursii

Pentru cei care vor ceva mai multă aventură și altceva decât un concediu la malul mării, Agetur vine cu o ofertă inedită. Astfel că această companie vă oferă pachetul Cuba – Mister & Exotic, timp de 14 zile la prețul de 1.845 de euro. Dacă în schimb vreți Asia, ofera cuprinde un pachet de 22 de zile pentru un traseu de țări: China- Tibet – Macao plus Croazieră pe Yangtze la 2.990 de euro.

”Anul acesta s-a vândut foarte bine și Croaziera în Antarctica din 2018 care are un preț de 3550 de euro și este timp de 19 zile. De asemenea, am vândut și excursii care cuprind Canada și SUA Grand Tour plus Crozieră în Alaska, la preț de 3850 de euro pentru o călătorie de 23 de zile”, ne-a declarat Dragoș Horhocea, General Manager al Agetur.

Târgul de turism are loc la Romexpo până pe 20 noiembrie.

Citește și: Black Friday 2016 în România | Oferte pentru bilete de avion și călătorii

Citește mai multe despre Black Friday, oferte, pachete, targul de turism și vacanțe pe Libertatea.

Comentarii