Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO&VIDEO | Black Friday în toată lumea. Imaginile groazei. Cum s-au îngrămădit oamenii în magazine

FOTO&VIDEO | Black Friday în toată lumea. Imaginile groazei. Cum s-au îngrămădit oamenii în magazine

Febra Black Friday s-a răspândit în întreaga lume și în mai multe magazine de pe glob s-au produs adevărate isterii, oamenii s-au bătut, poliția a fost nevoită să intervină și un tânăr a fost ucis, scrie Daily Mail.

În marile orașe din țările în care Black Friday 2018 s-a ținut pe 23 noiembrie, oamenii au stat și 24 de ore la cozi în speranța că vor apuca să intre cât mai repede în magazine și să fie primii care pun mâna pe produsele pe care și le doresc.

Mai multe fotografii arată cozi uriașe și oameni care au venit pregătiți cu saci de dormit și haine groase pentru a-și face așteptarea cât mai comodă.

Într-un magazin din Sao Paolo, Brazilia, vânătorii de reduceri s-au bătut unii cu alții pentru a pune mâna pe televizoare ieftine.

Situația a scăpat de sub control și într-un magazin din Africa de Sud, unde poliția a trebuit să intervină pentru a separa mai mulți cumpărători care se băteau pentru același produs.

Într-un video care circulă pe internet, realizat într-un magazin din Africa de Sud, se poate vedea cum în magazin sunt paznici înarmați cu mitraliere, iar oamenii se îmbulzesc pe lângă aceștia.

În Statele Unite, un adolescent a fost ucis și alți doi au fost răniți în urma unui schimb de focuri din fața unui centru comercial din Alabama în timp ce sute de oameni stăteau la cozi.

Autoritățile spun că împușcăturile au avut loc, joi seara la ora locală 21.30, la Riverchase Galleria din Hoover, o suburbie din apropiere din Birmingham.

Black Friday are loc în mod tradițional a doua zi după Ziua Recunostinței.


Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”


 

Close
Închide
  Close