Mergi direct la conținut »
Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara-Iaşi-Cluj. Mesajul companiei pentru pasagerii afectaţi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara-Iaşi-Cluj. Mesajul companiei pentru pasagerii afectaţi

Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara-Iaşi-Cluj. Mesajul companiei pentru pasagerii afectaţi

Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara-Iaşi-Cluj. Compania aeriană românească low-cost Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara - Iaşi - Cluj începând cu data de 17 februarie 2018.

„Stimați pasageri,
Din cauza fricțiunilor create de către Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara suntem nevoiți să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timișoara-Iași-Cluj cu efect imediat. Este păcat ca după o lungă colaborare să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezența companiilor românești pe piața din Romania deranjează din ce în ce mai tare. Operarea zborurilor pe acestă rută se suspendă începând cu data de 17 Februarie 2018„, a scris operatorul pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce-i priveşte pe pasagerii care şi-au achiziţionat bilete pentru aceste zboruri, compania dă asigurări că le va oferi „soluţii personalizate”, informează Agerpres.

„Regretăm situaţia întâmpinată. Pentru pasagerii afectaţi de această situaţie, vă rugăm să ne oferiţi prin intermediul unui mesaj privat codul rezervării dumneavoastră pentru a vă putea oferi soluţii personalizate”, transmit reprezentanţii Blue Air.

În vara anului trecut, Blue Air a trecut prim emoții și mai mari. Un avion al companiei a fost interceptat de avioane militare maghiare deasupra Ungariei.


CITEȘTE ȘI… Criminalul ura grădinița! Momentul în care Marius Cristian Botan ar fi decis să-și ucidă soția

EXCLUSIV / Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, ieșire cu ”gașca”. Zâmbete, conversații și …coniac!


 

Close
Închide
  Close