Mergi direct la conținut »
Bogdan Boantă și-a făcut implant de păr. „Îmi vine să plâng”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Bogdan Boantă și-a făcut implant de păr. „Îmi vine să plâng”

Bogdan Boantă și-a făcut implant de păr. „Îmi vine să plâng”

Coregraful Bogdan Boantă, finalist în competiția „Asia Express” și-a făcut implant de păr. Deși ani la rând s-a gândit dacă să facă această  intervenție sau nu, abia acum, după ce a ieșit din competiție, a prins curaj.

Când era în „Asia Express”, a fost pus în fața unor provocări dificile – să renunțe la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj în competiție. A acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei
lui.

Pentru un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe  la părul de pe cap, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. Băieții au fost provocați să se  radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr. „Îmi vine să plâng. Uită-te bine la mine, că nu o să mă mai recunoști”, i-a spus Bogdan Boantă coechipierei lui, regretând imediat decizia. „De  ce am făcut asta?”, s-a întrebat el. Ieșit din competiție, a prins curaj, așa că zilele trecute a trecut  pragul medicului, și s-a supus unei intervenții de implant de păr. „Si uite ca a venit si momentul asta…M-am gândit de multe ori la implantul de par, dar niciodată într-un mod serios”, a spus Bogdan.

Citește și

Minciuna din sistemul medical continuă să ucidă! Spitalul Judeţean Drobeta-Turnu Severin, cu 4 morți infectați într-o lună, raportează infecții de 0,3% pe an!

 

Close
Închide
  Close