Mergi direct la conținut »
Bogdan Dumitrescu, polițistul împușcat în cap, a murit. A fost ținut în viață trei luni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bogdan Dumitrescu, polițistul împușcat în cap, a murit. A fost ținut în viață trei luni

Bogdan Dumitrescu, polițistul împușcat în cap, a murit. A fost ținut în viață trei luni

Bogdan Dumitrescu, polițistul împușcat în cap, a murit la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era internat de trei luni la unitatea medicală.

Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a murit, sâmbătă, din cauza unei septicemii, au precizat surse apropiate familiei, scrie Mediafax.ro.

În urmă cu o săptămână, neurochirurgul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova spunea că polițistul pe care l-a operat de trei ori este stabilizat „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”, fiind în comă indusă. Famiia lui Bogdan Dumitrescu făcea demersuri pentru ca polițistul să fie transferat la o clinică din străinătate.

Pe 31 ianuarie, poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap din greșeală, de prietena sa. Procurorii din Olt fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar.

Înainte de producerea incidentului șocant, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră băuturi alcoolice. Potrivit anchetatorilor, pistolul cu care a fost împușcat polițistul nu era în dotarea omului legii, ci era o armă de foc, deținută personal, care nu avea, însă, piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

sursă foto: gazetanoua.ro


Citește și EXCLUSIV/ După ce menajera i-a furat un sfert de kg de aur, Elena Merisoreanu își ține bijuteriile în seif. ”Le vezi rugându-se și nu știi de ce sunt în stare!”


 

Close
Închide
  Close