MENIU CAUTĂ

Un polițist de la Crimă Organizată Olt a fost împușcat în cap accidental de iubita lui, care se juca cu arma

Distribuie

Un polițist de la Crimă Organizată din Olt a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Craiova după a fost împușcat în cap accidental de iubita lui, care se juca cu arma.

Unul dintre angajații Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a fost transportat, în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Craiova de la Spitalul Municipal Slatina, după ce s-a împușcat accidental în cap. 

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Olt.

Șeful IPJ Olt a declarat pentru Libertatea că incidentul s-a produs accidental. Cea care manevra pistolul era prietena polițistului, iar atunci când bărbatul a încercat să-i smulgă pistolul din mână, arma s-a declanșat. Un glonț l-a nimerit în cap, iar un alt glonț a rănit-o pe iubita sa la mână

„N-a fost nimic intenţionat. A fost o eroare de manevrare a armamentului. Prietena sa l-a folosit din joacă, din neglijenţă, şi s-a împuşcat în mână şi pe el în cap”, a declarat, pentru Libertatea, Liviu Voiculescu, inspector-șef IPJ Olt.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Olt a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.


VIDEO EXCLUSIV/Interviu cu Crystal Hefner, văduva ”tăticului” Playboy:„Dacă îl cunoșteam pe Hugh tânăr, nu cred că aș fi făcut față…”

Comentarii