Mergi direct la conținut »
Bogdan Vlădau a fost eliminat de la Survivor România. „Nu mă așteptam la această această decizie”
Ştiri Libertatea > Ştiri

Bogdan Vlădau a fost eliminat de la Survivor România. „Nu mă așteptam la această această decizie”

Marți seară, la Survivor România, s-a disputat pentru prima dată, jocul de comunicare, recompensele pentru echipa câștigătoare constând în fotografii și mesaje din partea familiei, prietenilor și apropiaților acestora.

De Livia Lixandru,

Miza a fost uriașă, la Survivor România, atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre concurenți se află în competiție, departe de cei dragi, de aproape o luna de zile. La aflarea premiului pus la bătaie, Faimoșii și Războinicii au fost copleșiți de emoții și nu și-au putut ascunde lacrimile de dorul celor pe care i-au lăsat acasă.

Duelul sportiv între Faimoși și Războinici a fost încărcat de tensiune, răsturnări de situație, adrenalină pompată la maximum. În final, Războinicii au fost declarați câștigători, cu scorul de 10 la 6, punctul decisiv fiind adjudecat de Claudia Rostas.

În timp ce în echipa Faimosilor se instala haosul și domnea dezbinarea, în tabăra Războinicilor bucuria era uriașă, în momentele în care au citit mesajele prețioase de la cei dragi.

 Ziua cu veștile neplăcute nu s-a încheiat pentru Faimoși, în Consiliul de eliminare, aceștia au aflat cine dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare – Bogdan Vladau, Elena Ionescu și Asiana Peng – urmă să părăsească competiția, în urmă voturilor telespectatorilor.

Publicul a decis că Bogdan Vladau să fie eliminat din competiția “Survivor România”; faimosul a fost surprins de rezultatul votului.

“Nu mă așteptăm la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aș fi dorit să mai rămân, alături de echipa și, în special, de unii dintre coechipierii mei.

Mi-am făcut câțiva prieteni aici, sunt niște oameni cu niște caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasă, la soția mea”, a spus Bogdan Vladau, aseară, în Consiliul de eliminare, potrivit Kanal D. 

Close
Închide
  Close