Dar bărbatul avea COVID-19. Patru săptămâni a stat în comă indusă și la ventilator, iar de revenit a făcut-o după încă o săptămână, a notat Metro.

Când, în sfârșit, și-a revenit, s-a trezit, el a avut nevoie de explicații suplimentare din partea familiei despre ce s-a petrecut în ultimele luni pe tot globul din pricina pandemiei de coronavirus.

Când Brian a fost dus la spital cu „pneumonie”, în Marea Britanie erau în jur de 5.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și 230 de decese. El a fost internat pe 21 martie, iar pe 22 a fost pus în comă indusă și n-a mai realizat ce dimensiuni a căpătat coronavirusul. Între timp, în Anglia au murit peste 35.000 de oameni.

„Habar n-avea de coronavirus când s-a trezit. A trebuit să-i spunem că a fost un virus care s-a răspândit în toată lumea, că totul a fost închis”, a spus Faye Stapleton, fiica lui.

Rudele plângeau, iar el nu înțelegea de ce

„El a apelat toate rudele pe Face Time și toți au izbucnit în plâns. A întrebat de ce și toți i-au spus că n-au crezut că vor mai fi apelați vreodată de el. WEl a fost botezat Omul de Teflon de personalul medical. Niciun cadru medical n-a crezut că va mai scăpa, dar a reușit. Și o asistentă i-a spus că e făcut din material rezistent, din teflon”, a mai declarat Faye.

Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
Recomandări
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
 

El face acum exerciții ca să poată merge din nou, fiindcă musculatura lui s-a atrofiat.

„Părinții mei sunt căsătoriți de peste 50 de ani. Când ni s-a spus că s-ar putea să nu supraviețuiască, mama s-a rugat de doctori s-o lase în salon. Ei n-au petrecut mai mult de cinci nopți separați unul de celălalt. A fost ca o tortură această perioadă.

Ad placeholder

Dar medicii au reușit să-i salveze viața și nu avem cuvinte să le mulțumim”, a mai adăugat fata pacientului.

Ca să le mulțumească celor din personalul medical de la spitalul din Bristol, cei din familia lui Brian Harvey au organizat o strângere de fonduri și au donat 6.000 de euro, bani cu care au fost luate tablete ca să le poată da pacienților pentru ca aceștia să se vadă cu familiile lor.

Citeşte şi:

Muncitorii arabi păcăliți și abandonați la Sibiu au intrat în greva foamei. „Dacă ne îmbolnăvim de coronavirus, voi sunteți vinovați”

Italia și-a redeschis azi cafenelele, magazinele și muzeele. ”O zi emoționantă” pentru oamenii care s-au întors într-o nouă normalitate

VIDEO | Orban, în faţa Parlamentului: „Nu am oprit niciun şantier”. Ciolacu: „O să vă dăm jos prin moţiune de cenzură”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
RECOMANDĂRI