De Octavian Cojocaru,

Omul se numea Richard Martyn Turner, avea 44 de ani, și era funcționar public, a notat Daily Mail.

Richard Martyn Turner a mers în Insulele Reunion într-o vacanță alături de soția lui, Verity, care a împlinit 40 de ani.

Verity a fost cea care i-a identificat rămășițele, după ce a recunoscut verigheta bărbatului pe o mână găsită în interiorul stomacului rechinului care a fost ucis dupăce a fost văzut dând târcoale plajelor.

Zona era catalogată drept sigură

Laguna în care s-a dus Richard să înoate a fost catalogată drept sigură de localnici, cu toate că cinci rechini au fost uciși în respectiva zonă.

„Bărbatul, fără îndoială, a crezut că este în siguranță. S-a dus să facă scufundări în jurul recifului de corali Hermitage, unde apa este caldă și foarte puțin adâncă.

S-ar putea să fi fost împins de valuri dincolo de recif, în largul mării sau rechinul a înotat în lagună. Ceea ce este acum sigur este că este mort”, a spus o sursă din anchetă.

Nu este sigur dacă richard Martyn Turner a fost ucis de rechin sau s-a înecat și rechinul-tigru a mușcat din cadavrul lui. Există posibilitatea ca omului să i se fi făcut rău și să fi fost dus de curenți într-o zonă periculoasă.

Autoritățile au spus că nu vor mai continua căutările, fiindcă, la cât de mulți rechini sunt în apele din zonă, dacă un cadavru nu e găsit în primele 48 de ore de la anunțarea dispaeriției, este imposibil să mai fie găsit.

Citeşte şi:

Caz șocant. Un britanic a fost mâncat de un rechin în Insula Reunion. Mâna cu verigheta lui au fost găsite în interiorul animalului!

Angajatele unui liceu din Bacău, prinse cu mâncarea copiilor în geantă. Cum au fost descoperite

Un coșciug a fost acoperit cu o prelată și a fost lăsat de izbeliște de trei săptămâni în cimitirul din Bârlad!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie